• Eric Ben
    Hartelijk dank. snelle levering en perfecte verpakking.
  • Priscila Mota
    De kabelkwaliteit is uitstekend. Dank u om ons te helpen om douaneprobleem op te lossen. Hoop ons bedrijfsschip zeer goed gaat.
  • Mahesh Gowda
    Carefiber is zeer bekwaam en kreeg ons punt. wij zijn nu goede partner.
Contactpersoon : Debbie Lao
Telefoonnummer : 86-137 1431 4786
WhatsApp : +8613714314786

De Waterdichte Optische Vlecht IP68 Openluchtfttx CPRI van OptiTapconector

Plaats van herkomst China
Merknaam CFO
Certificering CE Rohs
Min. bestelaantal 10pcs
Verpakking Details 1pc in zak
Levertijd 5-25days
Betalingscondities L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen 2000 stks/week
Productdetails
Toepassing Het Netwerk van FTTH FTTB FTTX Productnaam vezel optische vlecht
Toevoegingsverlies ≤0.20 Lengte 1m of aangepast
Schakelaar OptiTap Type PC/UPC/APC
Hoog licht

De Waterdichte Optische Vlecht van OptiTapconector

,

De Waterdichte Optische Vlecht van FTTX

,

Openlucht de Vezelvlecht van CPRI

Laat een bericht achter
Productomschrijving

IP68 de openlucht Versterkte Waterdichte Optische Schakelaar van OptiTap Conector Compatibel voor Huawei/Corning

 

Het optische de schakelaareind van H neemt een SC/APC-type verbinding die binnen een slanke, verzegelde, ingepaste polymeerhuisvesting gemakkelijke verbinding toestaan op aan of een vergaarbak van de multiport eind of in-line uitbreiding. De SC/APC-schakelaar koppelt aan een standaardadapter, die een gemeenschappelijke interface verstrekken voor FTTH-toepassingen. Beschikbaar met vlakke daling of traditionele ronde stijlosp kabels, verstrekt de optische schakelaar van H een ideale oplossing voor directe begrafenis, buis, of luchtinstallaties.

 

Voordelen:

Staat toe de flexibiliteit om fabriek geëindigde assemblage te gebruiken superieure weerbestendigheid voor FTTH verstrekt en andere openluchttoepassingen verzekert de functionaliteit in ruwe weermilieu's met de industrie kan worden gebruikt de standaardkabelontwerpen gemakkelijk zonder speciale het bewerken Ingepaste stijlkoppeling biedt krommingsbescherming voor installatie en gebruik op lange termijn installeert

Eigenschappen:

De enige vezel, het op Sc-Gebaseerde het bewijs en het knaagdier bestand IP68 water van de schakelaarvogel en de Lage beschikbare het profiel in-line vergaarbak van de stofbescherming Geen installatiehulpmiddelen vereisten beschikbare Werkende temperatuur van de 100 de minimum het koppelen cycli In-line verbinding: -40° aan 85°C-de Waaier van de Kabeldiameter: 2.0mm, 3.0mm, 4.8mm tot 7mm as de kabelbehoud van 33 pond (150N)

Toepassingen:

Openlucht de Gebieden Ruw Milieu van FTTH
 
 

Harmoniseer de wereld en creeer de toekomst! -CareFibergroep.

 

CareFiber (in het kort: CFO) werd gevestigd in 2011 en gestationeerd is in Longhua-District, Shenzhen, China

 

Van bij het begin aan het heden, door meer dan 10 jaar van ontwikkeling, is Carefiber definitief een de industriebenchmark met zijn professionele technische normen, buitengewoon product en perfecte dienst geworden.

 

Carefiber specialiseert zich in diverse binnen en openluchtvezel optische kabels, vezel optische schakelaars. Tegelijkertijd, heeft het vele producten, zoals doos van de vezel de optische distributie, snelle assemblageschakelaars, verbindingsdraden/vlechten, PLC splitsers, adapters/dempers, het datacentrum ondersteunende producten van MPO/MTP 5G gelanceerd. Met een mondiaal verkoopnet, is het een zeer concurrerende vernieuwer en een pionier op het gebied van optische mededelingen in China.

 

Carefiber breidt de optische verbinding tot elke hoek van de wereld zoals een neuraal netwerk uit en bouwt een intelligente era van optische mededeling. Achter dit is de innovatieve geest van Carefiber de ononderbroken technologische doorbraken en.

 

Carefiber heeft momenteel een volledige productiebasis voor optische vezelkabels, de dozen van de vezeldistributie en Fttx-toebehoren. Ondertussen, heeft het ook een volledige industriële ketting en een wetenschappelijk en gestandaardiseerd proces. Voor kabels, is een strikt en ordelijk productiesysteem geconstrueerd met gestandaardiseerde productieverrichtingen en strikte kwaliteitscontrole, onophoudelijk introducerend internationaal belangrijke optische kabelverwerking en een volledige reeks van het testen materiaal om de producten te begeleiden. Voor doos van de vezel de optische distributie, bijlagen en dwarskabinet etc., kan CFO klanten one-stop aankoopdiensten volgens de ondersteunende vereisten van verschillende markten wegens sterk productconcurrentievermogen en marktaandeel aanbieden. De FTTX-productiebasis is hoofdzakelijk gecentreerd op de ondersteunende faciliteiten van FTTH. De onderzoek van CFO actief en ontwikkelt onafhankelijke kerntechnologie, van de optische vezel snelle schakelaar, verbindingsdraden aan PLC splitsersproductielijnen, naadloze verbinding en perfecte combinatie verschillende secties van technologie. Het integreren van de eisen ten aanzien van productkwaliteit in elk aspect van het werk om ervoor te zorgen dat elk gestuurd product geen kwaliteit heeft loopt over.

 

De kwaliteit is de stichting van een onderneming .CFO volgt strikt het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001, ISO 14001 milieubeheersysteem. Het introduceerde en voerde 5S, Sigma Zes, en andere geavanceerde kwaliteitsbewakingshulpmiddelen en methodes uit. De certificaten van Ce, Rohs, ANATEL, CPR, enz. voldoen aan verschillende markten en klantenbehoeften.

 

Carefiber is niet alleen beperkt tot een materiële leverancier, maar ook een deskundige die klanten van geïntegreerde en uitvoerige oplossingen voor Vezel aan het Huis voorziet. Het voorzien van klanten van aangepaste ontwikkeling van vezel-aan-de-huis oplossingen, die zich van de algemene lay-out aan de „één vezel“ oplossing uitstrekken, en het realiseren van de interconnectie van steden met technologie. Elke kleine stem kan worden gehoord, kan elke glimlach worden gezien, is het de optische vezel van Carefiber die over de bergen en het overzees weergalmt.

 

De Carefibermensen hangen aan: De „uitstekende kwaliteit“ kan een prima collectieve filosofie zijn, en ernaar streven om kwaliteitsproducten en de diensten te verbeteren die klantenbehoeften overschrijden. Van de intelligente productie aan innovatie, van de kwaliteit aan het merk, gebruikt CFO de recentste technologieproducten, de snelle systemen van de klantenreactie om het lof van de klant te winnen en zeer op goede bedrijfsvennootschappen te vertrouwen en te bouwen.

 

In de toekomst, zal Carefiber een prima leverancier van optische vezeloplossingen worden en zal de diensten van uitstekende kwaliteit aan more and more klanten rond de wereld verlenen. Het verweven van elke optische vezel in de stad leidt de informatieecologie af, die de slimme toekomst steunen wij allen opons verheugen.