• Eric Ben
    Hartelijk dank. snelle levering en perfecte verpakking.
  • Priscila Mota
    De kabelkwaliteit is uitstekend. Dank u om ons te helpen om douaneprobleem op te lossen. Hoop ons bedrijfsschip zeer goed gaat.
  • Mahesh Gowda
    Carefiber is zeer bekwaam en kreeg ons punt. wij zijn nu goede partner.
Contactpersoon : Debbie Lao
Telefoonnummer : 86-137 1431 4786
WhatsApp : +8613714314786

De de Havenmuur van ODF 24 Fc zet Flardcomité Bijlage, Vezel Optische Einddoos op

Plaats van herkomst China
Merknaam CFO
Certificering Rohs
Modelnummer Flardcomité
Min. bestelaantal 1PC
Verpakking Details Kartonnen doos
Levertijd 3-5 werkdagen
Betalingscondities T/T, Western union, Moneygram, Paypal
Levering vermogen 2500pcs/day
Productdetails
Materiaal Koudwalsenstaal Type de muur zet type op
Milieutemperatuur -25 - 55°C Atmosfeerdruk 70~106Kpa
Relatieve vochtigheid <85> Poortnummers 24 kernen
Hoog licht

Eenheid van de vezel de Optische Distributie

,

het paneel van de vezelbeëindiging

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De de Havenmuur van ODF 24 Fc zet Flardcomité Bijlage, Vezel Optische Einddoos op

 

Dit vakje van de reeks optische distributie kan in de verbinding en bericht van openlucht optische vezelcommunicatieverbindingen worden gebruikt, het beschikbaar voor de verbinding van optische kabel, optische vezel en flardkoord, met de voordelen van artistieke verschijning, geschikte verrichting en snakken levensduur.

 

Toepassing:


Telecommunicatieabonneelijn; Vezel aan het huis (FTTH); LAN/WAN; CATV

 

 

Kenmerken:


1. Het is samengesteld uit gevallichaam, dienblad van de vezel het optische las en adapter bevestigend kader.

2. Het is verdeeld in twee delen, verbindt men met optische kabels voor fusieverbinding tussen optische kabel en vezelvlecht en een andere verbindt met flardkoord. Combineer fusie en verbinding, de holding van de surplusvezel, en de holding van het flardkoord in integratie.

3. De surplusvezels kunnen rond twee speciale plastic ringen worden verdraaid, die verzekeren de buigende straal groter is dan 40mm.

4. Keur het bevestigende kader van de 6 havensadapter goed om adapters te bevestigen die beschikbaar voor verschillende types van adapters, gemakkelijk voor verrichting en om het even welke onverwachte schade aan vezel vermijd.

5. De kabel kan binnen van de bodem van de doos leiden, is de ingang onder de bescherming van speciale rubberdelen.

 

De de Havenmuur van ODF 24 Fc zet Flardcomité Bijlage, Vezel Optische Einddoos op 0

 

 

Parameter:  

 

Milieutemperatuur: -25 - 55°C
Relatieve vochtigheid: <85>
Atmosfeerdruk: 70~106Kpa
Het isoleren weerstand: >2×104 MΩ/500VDC
Voltage-weerstand sterkte: Onder het effect van 15kv/DC/1min, niet-punctuur, en geen boog-over-.

 

 

Waarom ons kies

 

Wij doen alles wij kunnen denken van om u van de de product bril, beelden en het opdracht geven van tot informatie te voorzien u, maar wenst als wij iets missen of nog ruimte hebben, alstublieft ons te verbeteren laten het weten. Uw commentaren, suggesties en vragen zijn de beste hulpmiddelen die wij voor beter het dienen van u hebben gehad!

 

Onze cliënten baseren zich op superieure het vakmanschap en de kwaliteitsproducten van Carefiber om hun netwerken stabieler en robuust te maken. Onze strikte aandacht volgens de industrienormen, samen met een scherpe voorlichting van technologische vorderingen, verzekert de Oplossingen van de netwerkvezel bouwt want u vandaag aan uw behoeften vele zult voldoen. jaren aan gekomen

 

Betalingswijzen


Directe overboeking
Wij keuren de betaling van de bankdirecte overboeking goed. U kunt directe overboeking van om het even welk van uw lokale bank aan onze bank.
Al die prijs (betaler & begunstigde) door de bankdirecte overboeking door de koper moeten wordt zou geproduceerd worden betaald. Anders, zal de prijs van de betaling worden afgetrokken die wij hebben ontvangen.

 

Weaternunie
Carefiber keurt Western Union-Geldoverdracht goed, die een zeer gemakkelijke manier is om een betaling naar ons te verzenden.
1)Bezoek een Western Union-Agentenplaats.
2)Volledige Vorm. Voltooi om Geldvorm, het omvatten te verzenden
- De voornaam van de ontvanger: YU de Familienaam van de ontvanger: LUO
3)Verzamel het ontvangstbewijs van de bediende. Ben zeker om het ontvangstbewijs met uw MTCN (de Controleaantal van de Geldoverdracht) te bewaren.
4)E-mail ons het MTCN-aantal en de Naam van de Afzender.

 

 

 

Verschepende Gids

 

Leveringsoplossingen
Carefiber biedt de Globale Leveringsdienst voor onze klanten aan. Alle leveringsmanieren zullen in adcance met onze klanten zijn in overeenstemming geweest. Diverse het verschepen leveringsoplossingen is abailable voor opties, verstrekt F verzendingsregeling door ons forwarder, evenals klant benoemde forwarder, op de manier van Lucht, Overzees, Weg. De typische expresvrachtvervoerder is door Fedex, UPS en EMS.

 

Verschepende Prijzen
Alle prijzen en lasten zullen volgens gewicht, volume en verzendwijze van de materialen worden berekend onze klanten opdracht geven tot. Om het even welke extra die last door de extra diensten, zoals de drager van de koper van speciale behandeling bij de bestemming wordt veroorzaakt, moet door ontvanger van kopers worden betaald.

 

 

Onze Dienst:

 

De zaken van Carefibermeningen vanuit het perspectief van de klant, gevoelig voor de druk van een productiemilieu. Een goede leverancier is één u van voor kwaliteit, technische ondersteuning, betrouwbaarheid, en snelle levering van componenten kunt afhangen wanneer u hen nodig hebt. Wij doen ons werk zodat kunt u van u doen. De kwaliteit is rendabel. De remake, de vertragingen en de mislukkingen zijn duur. Voorraden van het vezel de Optische Centrum een waaier van kwaliteitscomponenten om de veranderende behoeften te voorzien, evenals potentialproblems, die de klant (en andere verkopers) zouden kunnen overzien. Wij bieden steun en technische deskundigheid inzake zowel de nieuwste als bestaande technologieën aan. Ons doel is de zaken gemakkelijk te maken.