• Eric Ben
    Hartelijk dank. snelle levering en perfecte verpakking.
  • Priscila Mota
    De kabelkwaliteit is uitstekend. Dank u om ons te helpen om douaneprobleem op te lossen. Hoop ons bedrijfsschip zeer goed gaat.
  • Mahesh Gowda
    Carefiber is zeer bekwaam en kreeg ons punt. wij zijn nu goede partner.
Contactpersoon : Debbie Lao
Telefoonnummer : 86-137 1431 4786
WhatsApp : +8613714314786

Horizontale Vezel Optische Gezamenlijke Doos 3 in 3 uit de Mechanische Verzegelende Doos van de Vezelbijlage

Plaats van herkomst China
Merknaam CFO
Certificering Rohs
Modelnummer Horizontale Gezamenlijke sluiting
Min. bestelaantal 1PC
Verpakking Details 1pc doos
Levertijd 3-5days voor steekproeven, 7-15days voor bulkorder
Betalingscondities L/C, T/T, Western Union; paypal
Levering vermogen 2000pcs/dag
Productdetails
Type Horizontaal Materiaal PC-Plastiek
afmeting 504*205*195mm Geïnstalleerd 1*32 moduleplc splitser
Kabeldia dia5; 2*3
Hoog licht

doos van de vezel de optische Splitser

,

De openluchtbijlage van de Vezellas

,

3 in 3 uit de Doos van de Vezelbijlage

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Horizontale Doos 3 van de Vezel Optische Splitser in 3 uit de Mechanische Verzegelende Doos van de Vezelbijlage

 

Deze schakelaardoos is geschikt voor allerlei vezel optische kabel door verbinding en vertakkings gezamenlijke bescherming, boortoren, hangende de muurinstallatie van de lucht, en loodgieterswerk hangende muur. De schakelaardoos van een volledige reeks plastic delen keurt wetenschappelijke formule van synthetisch PC-techniekplastiek met hoge weerstand, door numerieke controleinjectie het vormen materiaal goed, kan de aardkoude, de hitte, de zuurstof en ultraviolette straling verouderen effectief verhinderen veroorzaakt door het materiaal, en heeft uitstekende mechanische sterkte. Sterke shell van de optische kabel gezamenlijke doos en de lichaamsstructuur, kunnen een flame-retardant, waterdicht, schokbestendige rol, de gezamenlijke tekening van kabel, het afvlakken, effect, buigend, het vervormen, as compressie, zoals bescherming spelen, en kunnen bij + 55 °C en 40 °C - natuurlijk milieu voor gebruik op lange termijn. Het dooslichaam en het hoepelsluiten vaste verzegelende die apparaat voor de basis, met elastomeerverbindingen wordt uitgerust tussen cilinderbodem, verzekeren zijn betrouwbaarheid en de stabiliteit van de producten, kan optische vezel direct, beëindiging, of verschillen binnen van betrouwbare, stevige, flexibele bescherming voorzien.

 

1. Eigenschappen:

 

Materiaal: met PC wordt gegeven prioriteit aan, weerstand tegen ultraviolette hulpmaterialen van een synthetisch materiaal.

Omgevingstemperatuur: - 40 °C ~ + 55 °C

De luchtdruk: van 70 tot kpa 106

Isolatieweerstand: ≥2 x 104 mΩ

Levensduur: 30 jaar

Het verouderen de weerstand tegen hitte, hittestraling, lucht, ozon heeft een goede stabiliteit, enz.

Corrosieweerstand: aan verdund zuur, zout water, oxidatiemiddel, vette koolwaterstof, enz. Heb sterke weerstand tegen weerstand.

Het verzegelen technologie: de schroef binnen de kegel het verzegelen technologie, kan, vochtbestendig, lucht vast waterdicht maken.

Mechanische eigenschappen: kunt u zich de ruwe voorwaarden zoals trilling, effect, uitrekkende vervorming van de vezel de optische kabel en scherpe temperatuurverandering, enz. bevinden.

Slotapparaat: vereis geen speciale hulpmiddelen, gemakkelijk opnieuw te installeren en te openen.

In plaats van functie: gebruikend draperende structuur, vergemakkelijkt om het even welke toegang in twee hoeken, het beheer van de optische vezel.

Om eigenschappen in te kapselen: optische kabel gezamenlijke doos verpakking na het testen drie keer. De luchtdruk van de optische kabel is de gezamenlijke doos 1 kg, doorweekt was stabiel in de container van het kamertemperatuurwater 15 minuten zonder luchtbellenvlucht, of de stabiele observatiebarometer van 24 uur wijst op geen verandering.

 

 

2. Specificatie:

 

Horizontale Vezel Optische Gezamenlijke Doos 3 in 3 uit de Mechanische Verzegelende Doos van de Vezelbijlage 0Horizontale Vezel Optische Gezamenlijke Doos 3 in 3 uit de Mechanische Verzegelende Doos van de Vezelbijlage 1Horizontale Vezel Optische Gezamenlijke Doos 3 in 3 uit de Mechanische Verzegelende Doos van de Vezelbijlage 2

3. De toepassing van de gezamenlijke sluiting:

 

1.Suitable voor knoestige & lintvezels
2.Aerial, ondergronds, muur-opzet, hand gat-steun en buis-steun
3.Itis vooral van toepassing op de optische vezeldistributie van FTTH

 

4. Orde Infoamation:

 

Type

Lasdienblad

Capaciteit

Splitsersdienblad

(Moduletype PLC Splitser)

Aantal van

adapters

Max.

Capaciteit

Geschikte Kabel

Dia.Allowed

Cfo-2007 (Knoestig)

12-24F

per dienblad

1 PC-1:32 32 PCs 96 F 6round havens: 8-20

 

 

5. Carefiberzorg ons leven.

 

Co. van de Carefiber is Optisch Technologie, Ltd één van de belangrijke ontwikkelaars en de professionele fabrikanten van vezel optische technologie en hoog - communicatie van de kwaliteitsvezel optische producten. Wij verstrekken koord van het Vezel het optische flard, Vezel optische schakelaar, Vezel optische adapter, Vezel optische PLC splitser, Snelle schakelaar, paneel van het Vezel het optische flard, Vezel einddoos, Vezelsluiting en meer. Voor het de productielijnmateriaal van uitstekende kwaliteit van het flardkoord, kunnen wij toevoeging ook aanbieden en verliesmeetapparaat, de machine van de interferometertest, de microscoop van het schakelaaruiteinde, schakelaar plooiende machine, schakelaar oppoetsende machine, schakelaar het verwarmen oven, automatische kabelsnijmachine, enz. terugkeren.

 

Wij nodigen oprecht alle geinteresseerde kopers uit om ons bedrijf te bezoeken en ons direct te contacteren voor verdere informatie. Carefiber, geeft u het leven.